På väg hem igen…


Nu var jag på väg tillbaka till Ystad, mötet var intressant och det kändes som vi fick ett bra hum om vad som ska göras! 🙂 Resan hem blev dessutom sjukt mycket billigare än jag tänkt, 21:- så det känns som det funkar att åka såhär fler gånger! 🙂 Med reskassa blev det billigare än en väg ordinarie för tur och retur! 🙂 Perfa! 😀

Dock förlorade jag det mesta igen av att vänta med att beställa klänningen för nu kostar den 299:- av någon konstig anledning?! Skumt! Jaja bara att leva med, fortfarande rätt billig, något att tänka på inför framtiden.. Nu har jag iaf hittat ett döcoolt halsband och ett armband som knyter ihop säcken!! 😀 Så nu är nyåroufiten klar! 🙂 84 kronor dyrare än jag tänkt men de får jag leva med!  Beställde i pund istället och då blev det bara 30 kronor dyrare!! 😀 Kursen var bättre i banken än på hemsidan, vet inte om de hade gjort någon skillnad kanske hade blivit samma i vilket fall som helst men kommer helt klart beställa i pund i framtiden från asos om kursen blir bättre! 🙂
puss puss