Nyårklänning!


Täckningen är tydligen myyycket bättre här uppåt landet så jag passade på att spana in lite nyårklänningar, vi har ju redan planerat hela nyår, vi har bjudit hem de som vi brukar fira nyår hos! Så nu tyckte jag det var dags att kika på lite kläder också!! 😉 Var ju ute i sista minuten förra året och hann nästan inte få hem mina kläder, de tänker jag inte göra om iår!! Så jag surfade in på Mylovebasket och sökte på paljetter och fick upp massor med förslag! 🙂 Speciellt denna som jag föll som en sten för och då den bara kostade 215:- kan jag inte låta bli att beställa den!! 🙂 Velar bara om jag ska beställa en 8 eller 10…. hmmm…

Club L - Club L Sequin Bandeau Dress With Chiffon Skirt hos Mylovebasket

Hade ett par till favoriter;

Vero Moda - Vero Moda Mesh Panel Dress With Feather Detail hos Mylovebasket Liquorish - Liquorish Tile Print Dipped Hem Dress hos Mylovebasket

John Zack - Racerfront Sequin Dress hos Mylovebasket

Och när jag kollade in ryggen på den sista ångrade jag nästan mitt val, shit vad snygg den är!! 🙂 Nu ska jag också hitta något läckert smycke att ha till, gärna som matchar min julklapp för de gör inte denna! 😉
puss puss