Mot Göteborg!!


God morgon underbara läsare! 🙂

Jag har redan varit uppe i över 4,5 timme, så känns lite fel att säga morgon! 😉 Men men, så väldigt nöjd med dagen än så länge iaf, har redan varit hos mor, ridit, hjälpt till att fixa alla boxarna inför kvällen och ätit en supersmaskig frukostmacka på ett av Sjöbos bagerier! 🙂 Och nu sitter jag på bussen mot Göteborg!! 😀

Är precis så här jag vill ha mitt liv, fullt med grejer att göra hela tiden, men inte för mycket bara precis så de går ihop! 😉 Och idag gick det verkligen ihop, var på stationen en kvart innan bussen gick så det kändes strålande! 🙂 Visst jag hade inte varit ledsen för någon mer timmes sömn men jag överlever nog det! 😉 Dessutom kan jag ju alltid sova en stund på tåget från lund ska ju sitta på de i nästan 3 timmar! 😉

Gjorde en dock en jäkla smart sak när jag skulle gå och lägga mig igår, hoppar lite för högt upp i sängen och drämmer bakhuvudet i kanten på sänggaveln, det gjorde verkligen ONT och jag har idag en bula som bultar varje gång jag lutar huvudet bak mot nackstödet, så smart Emily, verkligen smart… Aj aj.

haha jaja sånt är livet, nu ska jag fundera på hur jag ska få i mig lunch på tåget, vet att de har en liiiite bistrovagn på tåget, men där har de mest godis och någon liten macka… Inte riktigt vad jag vill ha. Dock kan jag ju inte heller köpa något varmt i Lund och äta om någon timme, inte särskilt gott direkt! Men vill inte heller vänta tills jag kommer till Göteborg för då kommer jag nog vara vrålhungrig… hmmmm… Vilka problem jag har, att inte äta på lite drygt 4 timmar!! Haha!
puss puss