Jag vill träna!!!


Shit det är inte ofta jag känner ett sånt här sug efter crosstrainern, men snart 6,5 timmes buss och tågresande börjar ta ut sin rätt, är trött på att sitta på röven heeeeeeela tiden!! Börjar bli alldeles nipprig och pillrig!! Och då är det två timmar kvar innan jag är hemma!! Suck suck, visst ångrar verkligen ingenting med den här resan men det känns som jag har lite damp just nu, sitter och hoppar å har mig!!

Försöker distrahera mig med lite nätfönstershoppning, men det går sådär, när jag är på detta humör duger inget, dessutom är vi tillbaka i värdelöst nätverk igen, så är så segt att jag blir knäppt ,det gör inte direkt saken bättre om man säger så…. Suck!! Men om 35 min får jag iaf byta tåg för sista gången och då får jag iaf röra lite på mig och får lite frisk luft! Alltid något! 😉

När jag kommer hem ska jag köra på crosstrainern som en galning och när jag inte pallar längre ska jag gå över till Dance Central 3, det är skit roligt, kommer med en recension om de när jag varvat storyläget! 🙂
Sorry tror mitt meningsbyggande är ganska uselt just nu.. Blir bättre när jag fått göra utlopp för min energi!
puss puss