En timme kvar!


Nyttig lunch eller vad?! Haha huga vad hemskt! Men bistro-utbudet var verkligen hemskt, det enda ”nyttiga” som fanns var typ en sallad som så jätteäcklig ut och några mackor, förresten vem f-n kom på att man skulle lägga rödbetssallad på julskinka???? det är ju jätte äckligt!! Och jag åt ju en supergod smörgås till frukost, så ville inte ha de igen, så då fanns det inte mycket annat än liiite frukt och massor med godis!! Jag vet att jag är gnällig, men tycker verkligen om riktig mat till lunch inte bara snacks!

Men nu är jag mätt iaf! Anledningen till att det fick bli bistrolunch var för att när jag kom till Lund fick jag klydda en hel del för att lyckas få reskassa på mitt pendelkort så jag kunde åka liiite billigare till Göteborg! 🙂 Men då tog tiden slut för att hinna handla något till lunch, men nu har jag fått en kaffe iaf så nu är jag happy! 😉
puss puss