Cubus tröjor


Älskar verkligen Cubus, en av mina absoluta favoritbutiken, och eftersom jag kommer komma tidigt till Halmstad imorgon tänkte jag göra ett litet besök där då! 🙂 Då ska jag spana in dessa:

 

      

Avgudar verkligen färgerna på de två sista!! 🙂 Har aldrig varit mycket för mörka tråkiga färger på hösten, pastell funkar alltid och på hösten tycker jag det är extra viktigt att klä sig i färger som piggar upp när det är så lätt att falla ner i höstdeppen,  med dessa tröjor lär iaf inte jag bli deppig! 😉 Borde egentligen inte handla något mer till mig själv denna månaden, med alla julklappar och de faktum att jag precis lagt en liten slant på nya nyårskläder borde jag nog ta det lite lugnt med shoppandet, men en av de två nedersta tröjorna som bara kostar 199:- borde jag väl kunna unna mig? 😉 haha vi får se! Annars är det nog lite julklappsshopping på bland annat BS som gäller, har sett så himla mycket fint där! 🙂

Fast iår tänkte jag försöka dra ner lite på julklapparna, blir så himla stressad av att hitta speciella julklappar till alla och några till, för jag hatar att ge ogenomtänkta julklappar som inte säger någonting, allra helst vill jag visa att jag lagt ner tid och energi på att verkligen göra någonting fint som för att visa att jag verkligen tänker på dem och bryr mig om dem.. Men när det blir många håller jag med Sheldon:

Snart hemma! 🙂
puss puss