Vilken spännande kväll det blev…


Hahaha god morgon på er!

Rubriken är en stor fet lögn, somnade typ vi nio i soffan!! Så i natt har jag fått ca 12 timmars sömn! Nice värre men känns lite klent att missa hela fredagsmyset! Fast min mage höll inte med! RockyRoaden var supergod och ihop med lite ostbågar blev det perfekt! 🙂 Men fick faktiskt i mig mycket mindre snacks än jag brukar, att det beror på att jag somnade struntar jag i nöjd iaf! 🙂

Men nu ska jag äta lite frukost, tror det bara blir lite fil och flingor, känner mig fortfarande mätt efter igår, sen ska jag ner till Åhlens en snabbis och försöka hitta ett lack i samma färg som de jag har på naglarna från Polen, var där igår också men de jag fick med mig hem då var heeeeelt fel färg på, skumt… Sen tänkte jag också titta på lite smycken, känns som jag är lite accessoarlös, och kanske en handväska…. Vi får se!

Men nu måste jag skynda mig för jag ska till mammsen sen och vi helst hinna dit innan det blir mörkt! Blä vad jag hatar mörkret de stressar verkligen upp mig som har en utomhus hobby!!
puss puss