Äta bör man annars dör man! 1


God morgon underbara läsare! 🙂

Sitter just nu och äter min andra frukost, hihi den första var bara lite fil och flingor, har dåligt med hunger klockan 7 på morgonen! Så nu blev det italienskt lantbröd med kalkonbröst och jacobsskinka med en liten järntablett till! 🙂

Idag är det fullt rulle som gäller, jobbar hela fm och en bit in på em, sen hem, vänta på att älsklingen ska sluta, sno hans bil och åka till mamma och spendera större delen av resten av denna fredagen där! 😉 Fast idag blir det lite lugnare än igår när vi spenderade typ 3-4 timmar åt att mocka skit!! 😉 Idag ska Cayola få nya skor bara! 😉

Men sen när jag kommer hem ska det bli en riktig myskväll, det är ju ändå fredag liksom! 😉 Bakade Ljusa Rocky Road igår till fredagsmys och tänkte göra någon god fiskrätt till middag, har inte riktigt bestämt än, men tänkte kolla in mammas gamla kokbok och se vad jag hittar, är väldigt sugen på traditionell husmanskost! 🙂 Båda recepten kommer senare! 😉 Det är så himla mycket roligare att inte banta! Jag älskar verkligen att baka och laga mat och det funkar ju sådär med bantning! 😛 Men samtidigt har jag dragit upp på träningen en hel del, för denna gång tänker jag inte gå upp en massa bara för att jag har slutat banta!

Mer mat = mer träning och det är verkligen något som passar mig strålande just nu, vilket känns jättekonstigt, har alltid varit en ganska lat person men nu kan jag inte låta bli att typ träna hela tiden?! Men kanske har med all extra energi jag får i mig just nu, genom allt socker! 😉 Och kanske att jag inte har någon ångest över att äta ”fel” saker som trycker ner mig! Känns underbart! 🙂
Puss puss


En tanke om “Äta bör man annars dör man!

Kommentarer är stängda.