Blobblan har fått en glugg!


God förmiddag underbara läsare!

Förstår inte varför mitt liv måste var helt på eller helt av, när det är lugnt är det verkligen sjukt lugnt men när jag har massor att göra med jobb, skola och häst händer helt oväntade saker!! Som i förrgår, precis när jag skulle åka hem från mamma, efter att ha pussat på kära Laura typ en miljon gånger, rycker Barbie och Happy ihop och när vi försöker få isär dem håller Barbie fast så in i bomben att hennes ena tand måste lossnat, tyvärr inte något jag såg förrän jag kom hem. Sådär 5 min efter att smådjurskliniken i Ystad stängde, så vi fick åka till Skurup för att de skulle plocka bort tanden, som såklart satt fast liiite grann så man inte kunde ta bort den själv…

Så nu har Booblan en väldigt söt glugg i överkäken! haha knäpps, himla tur i oturen gick inte tanden sönder iaf för då hade det behövs röntgas mm också! Och såklart att det bara var en tand och inte typ ett öga! Men ändå, onödigt!!

Bobblan på domosedan! Väldigt avslappnad…. 😉 

Idag kommer det bli en riktig hästdag ska vara hemma hos mor hela dagen och mocka, rida, smörja grejer mm! 😉 Men ska försöka hinna med liiite annat också, typ plugga och köpa ett nagellack! 😉
puss puss