Ibland ler verkligen livet!


God middag underbara världen!!

Jag ber om ursäkt för att jag inte har varit så himla rolig den senaste veckan! Men har faktiskt en liten anledning till att jag varit ganska lost, förra måndagen fick jag reda på att min ”förra” häst Laura skulle tas bort, tänker inte gå in på anledningen till det men det har ingenting med hennes levnadsfysik att göra. Det skulle iaf ske idag så har liksom gått och tänkt på det hela veckan och försökt lära mig att leva med tanken på att min underbara lilla Luring inte längre skulle finnas! Och igår la jag större delen av dagen som jag borde lagt på plugg på att göra henne riktigt fin en sista gång! Vi tog också lite bilder som kommer komma upp på hästbloggen! 🙂

Kan ju lugnt säga att jag inte direkt behövde någon rödnyanserad ögonskugga för att ta fram det gröna i mina ögon, de var knallgröna och rätt svullna! 😛

Men iaf just nu tycker ni nog rubriken låter ganska hemsk, men det finns en anledning till det, fick ett sms av mamma för knappt en timme sen att det inte blir någon slakt för min lilla prinsessa! Det var tydligen någonting som var fel med hennes pass eller något sånt, lyssnade inte så noga när jag fått reda på att hon skulle få leva! 😀  Så mamma hade fått lägga en rejäl slant på att ta bort henne istället och det gick dåligt in i budgeten så dockan fick följa med hem igen! 🙂 Känns helt underbart men lite fel samtidigt, har ju liksom ställt in mig på detta i en vecka nu!! Men ska dit imorgon och ge henne en STOR kram och då kommer det antagligen känns mer verkligt. 🙂

Haha känns som detta blev ganska luddigt! Men jag hoppas ni förstår vad jag vill ha fram iaf – att jag är så lycklig att få behålla min underbara docka ett tag till! 🙂
puss puss