Slutar banta!


Nu får det vara nog för ett tag, har noll motivation att gå ner i vikt just nu! Har dessutom glömt varför det är så jäkla viktigt att jag väger just 55 kilo?! Så nu ska jag släppa hela dietgrejen ett tag och försöka lära mig att äta normalt igen, alltså utan av och på-beteendet som jag håller på med nu! Allt är antingen eller, antingen äter jag allt eller typ inget! Så jag står ju aldrig still i vikt jag antingen går upp eller ner hela tiden!

Men nu är det slut på det, ska försöka äta normalt, vanligt mat, lördagsgodis och kanske en och annan kaka ibland och sen börja röra på mig mer istället, inte bara sitta i soffan hela tiden som det känns som jag gör just nu! Har precis fått hem min crosstrainer håller på att jobba med den då det inte var mycket som funkade, eller snarare älsklingen gör! Bara motståndet kvar att lösa, får se hur det blir med det, första planen funkade inte…
puss puss