Tentan avklarad!!


Gud vad skönt det är, förutom de lilla faktum att jag har världens kramp i högerhanden, jepp jag är högerhänt, spännande va! Haha! Svarade meningsfullt på alla frågorna utom otalig stavfel då! Har bli helt värdelös på att skriva för hand, gör det liksom aldrig annars, inte för att jag var så himla bra tidigare heller, det kan mamma intyga! Men jag skyller på skolans värdelösa utlärningssystem! 😉 Är så skönt att ha en syndabock! 😉

Men iaf det kändes superbra och skulle faktiskt bli riktigt förvånad om jag inte blir godkänd, fast så har jag ju känt tidigare och fått underkänt så ska väl inte ropa hej än.. Men iaf, det kändes grymt bra och det är alltid en början, den tentan passade mig riktigt bra, fick motivera och ordbajsa lite istället för att komma ihåg en massa ord och det kändes skönt! 🙂 Men frågorna var väldigt öppna och mycket var ju egna tolkningar så det finns ju inte direkt många exakta svar så jag tycker synd om läraren som ska rätta allihopa! 😉

Köpte ett nytt schampo på bodyshop när vi var på väg till tåget, hade det som morot om jag gjorde bra ifrån mig på tentan skulle jag köpa ett så det blev det, hade dessutom en värdecheck så det gick bara på 22 kronor! 😉

Men nu ska jag försöka lugna mig lite innan jag funderar på hur jag ska spendera resten av denna fredag, en stund på min nya crosstrainer (köpt av en polare! ;)) blir det iaf, och träna bort den påsen med gott och blandat som jag firade tentan med! 😉 Sen får vi se! Kanske ett glas mojito eller strawberry daiquiri kanske… hmmm…
puss puss