Lia-plats check!!


God middag underbara världen shit vad himla mycket bättre jag mår nu, känns så himla bra att ha praktiken klar! 🙂 Det var inte riktigt vad jag hade tänkt mig, ville ju praktisera på ett arbetsplats men  detta projektet låter superspännande så det kommer nog bli riktigt bra ändå, trots distans! 🙂 Det är dessutom bara i Göteborg, typ en timme från skolan så kan nog åka dit ett par gånger iaf! 🙂 Kommer nog att bli helt super!

Sitter och har lite Twilight maraton medans jag pluggar, har en uppgift som måste bli klar idag, sen har jag ju också en tenta imorgon som det känns som jag inte kan någonting till alls, hoppas det bara är en känsla! 😉 Ska göra ett sjukt bra jobb iaf!!

Förresten redan dumpat dieten för idag, har verkligen noll motivation och toblerone är sååååå himla smaskigt! 😛

Tillbaka till plugget see u later!
puss puss