Inte min dag igår…


God morgon och förlåt för att bloggen var dötråkig igår, allt blev för mycket på en gång och då tappar jag sugen och lägger ner allt! Så jag spenderade större delen av eftermiddagen, när jag kommit hem från jobb och ärenden med att sitta i soffan, äta choklad och tycka lite synd om mig själv!

Men hann iaf med det viktigaste, sökte en praktikplats till, håll alla tummar och tår!! Och sen ringde jag vårdcentralen och bokade tid till en polyp-undersökning, då min näsa rinner nästan jämt och jag har inte mycket till luktsinne. Hon som jag pratade med lät inte särskilt övertygad, och jag hoppas verkligen hon har rätt, för har jag näspolyper kommer jag typ behöva ta kortison, som nässpray eller tabletter i resten av mitt liv! Suck!

Men jag får helt enkelt vänta och se till den 30-de då jag fått tid! 🙂

Nu sitter jag på tåget mot Halmstad igen, det är så himla skönt för denna veckan kan jag bara fokusera på skolan, har inget annat jag måste tänka på, mer än en sak och den gör mig bara så himla ledsen att jag ska försöka låta bli att tänka på det alls! Livet har bara en viss längd kan man säga, och jag önskade att alla runt mig, människor som djur levde för evigt…

Nix inget mer tänkande på såna dystra saker idag, då kommer jag aldrig lyckas hålla dagens diet!! Berättar mer om den senare nu ska jag hälla i mig massor med kaffe så jag håller mig vaken och fixa med de sista bilderna från Polen! 🙂
Puss puss