BodyShops julkalender är uthämtad! 2


Nu är jag på väg hem från skolan igen, det var bara en kort förmiddagsföreläsning, sen har jag jobbat med att skaffa praktikplats, det går rätt trögt tyvärr tycker det är så himla konstigt att ingen är sugen på lite gratis arbetskraft i utbyte mot lite kunskap?!  Men fick iaf en himla massa nya förslag som jag ska sätta mig och mail när jag kommer hem! 🙂 Internet suger så himla mycket här på tåget så det går inte ens att få upp alla hemsidorna!! Så himla skönt att jag är hemma till 17! 🙂

Men tänker inte släppa skolan helt för det, ska försöka plugga större delen av resan hem, har två uppgifter som ska göras men det är svårt att tänka på det när jag har en gigantisk julkalender från bodyshop stående på golvet framför mig!! 😛

Om jag längtar till förste december eller så?! 😉 Det ska verkligen bli superspännande att se vad som är i den, den blev dessutom lite billigare då jag hade en värdecheck, känns himla bra att älsklingen ”bara” behövde lägga 1100:- på den! 😉 Tillsammans med skorna landar han nog på mellan 2500-3000:- haha! Men jag ska inte vara sämre, om tåget går som det ska, vilket jag är lite nervös för att det inte gör, då det står att det det hänt en olycka i Lund, fast nu försvann det så då är det kanske lugnt igen! Iaf om jag kommer till Ystad vid fem när jag ska kommer jag gå och köpa älsklingens julklapp också och sen ska jag tjata hål i huvudet på honom tills han kommer fram till vad han vill ha för T-shirtat i sin kalender! 😉

Men nu måste jag börja plugga!!
puss puss


2 tankar om “BodyShops julkalender är uthämtad!

Kommentarer är stängda.