Första dagen leder mot sitt slut…


God kväll underbara läsare!

Sitter just nu i baren och pustar ut efter en spännande dag! 🙂 Ridpasset var intressant, men mer om det på Hästbloggen, och sen fick jag min allra första massage någonsin efter en härlig runda i bubbelpoolen! 🙂 Det var väldigt intressant och superskönt!! 🙂 Kände mig kanske lite väl naken men men!

Sen blev det en ”romantisk” måltid till middag som bestod av rödbetssoppa till förrätt, inte riktigt min grej, men de andra tyckte det var supergott, ”Donald Duck” till middag med potatis, ugnsbakade äpplen och lingon, supergott!! Och en enkel efterrätt bestående glass och söt grädde! 🙂 Helt perfekt! 🙂

Men nu är jag helt slut och extremt sugen på att sova, eftersom det bara blev 4 timmar i natt är jag väldigt sugen på att sova tidigt och börja om igen tidigt i morgon igen, kanske till och med börja dagen med ett par längder i poolen! 🙂 Så ni får sova så gott så ses vi imorgon, förhoppningsvis är jag piggare då! 😉
puss puss