Tips efter flygvärdinnedieten!


Ät ingenting onyttigt dagen efter flygvärdinnedieten, jag gjorde misstaget att ta en liten(verkligen pytteliten ca 2,5×2,5cm) bit äppelpaj men vaniljsås och efter halva biten mådde jag asilla!! Usch magen ville verkligen inte ha sånt direkt efter hardcore dieten!!

Så trappa upp försiktigt, yoghurten till frukosten var strålande! Och ät ingenting onyttigt dagen efter dieten! Sen är det ett bra tips för att hålla vikten också! 😉

Men skitsamma, vi får se hur det går med lunchen, magen vill inte ha någonting alls, men den kanske ändrar sig om en stund! 🙂 Men någonting mycket mer spännande är att om 3 timmar är jag på väg till frisören!! Gud vad fin jag ska bli i håret!! 😀 Längtar något såååå in i bomben!! 🙂 Fast denna gång har jag inte med mig några bilder då håret bara ska snyggas till, bort med utväxten och de slitna topparna! 🙂
puss puss