Färgbomb


Nu är det mindre än två timmar kvar innan jag ska vara hos frisören, har ännu inte hört något från mamma som också ska med. Ja jag vet det låter löjligt att ha med mamma till frissan men då får jag väl vara en morsgris då! 😉

Men mina tankar är redan långt borta, hur jag ska göra för att hålla håret finare sen, skäms nästan lite för att jag inte har gjort något åt utväxten på så länge, den är flera cm nu och det är inte snyggt!! Men samtidigt har jag tröttnat på att färga hemma då det bli sååå otroligt slitet då! Därför funderade jag på om en färgbomb kanske kunde vara en smart idé för att hålla håret snyggt mellan färgningarna! 😀

Är även lite sugen på att prova lite askigare toner på håret nu till hösten, men vi ju helst inte behöva färga om hela håret ifall jag inte blir nöjd, så ska fråga frisören hur länge färgbomberna håller ungefär, annars kommer jag nog köra på färgen Pale gold som borde matcha min egen väldigt fint! 🙂

Det är ju en inpackning så hade nog varit super till mitt torra hår! 🙂
puss puss