minus 6 hekto!! 2


God morgon underbara läsare!!

Nu har jag gått förbi lägsta vikten!! Med 3 hekto!! 😀 Sweet sweet! Bara 4 kilo kvar till mitt mål! 🙂 Så om jag bara håller dieten i 24 timmar till kommer jag förhoppningsvis väg under 59! 😀

Dock tänker jag göra några små förändringar i dieten i dag, har ingen grapefrukt kvar hemma, så det blir en apelsin istället och haricots vertsen till lunchen blir utbytt mot gurka, har ingen broccoli så det får bli gurka! 😉 Dock får jag nog försöka köpa lite tomater till middagen idag! 🙂 Älsklingen ska få pannbiff, sås och potatis, han behöver inte svälta för att jag dietar! 😉

Idag har vi massor att göra, men vi ska ta det i ett lugnare tempo, varenda muskel protesterar mot något annat! 😉 Dessutom hållet jag på att göra en shoppinglista, eller snarare två en för Ikea och en för Rusta! 😉

Men nu ska jag smutta i mig mitt kaffe och börja packa upp i köket! 🙂
puss puss


2 tankar om “minus 6 hekto!!

Kommentarer är stängda.