Middag dag 4


God kväll underbara läsare!

Vilken dag den har varit, men gud såååå himla fint det börjar bli här hemma, ja om man bortser från alla lådor, säckar mm såklart! 😉 Har precis stigit upp ur badet och ner i sängen, precis vad mina ömmande muskler behövde! 🙂

Middagen gick strålande förutom att jag helt glömde på bort grönsalladen!! Haha, blev två übersmaskiga tomater istället! 😉 Och de grillad pannbiffarna blev fantastiskt goda! Men känsla att för första gången sen jag flyttade hemifrån sitta vid sitt eget köksbord och äta middag den är obeskrivligt! 😀 Men nu är Flygvärdinnedieten slut för denna gång, resultatet kommer ju såklart inte förrän i morgonbitti, men det känns helt underbart att jag har lyckats hålla karaktären uppe och verkligen fullföljt den! 🙂 Nu känns det som jag kan klara vad som helst!! 🙂

En liten bild på resultatet av soffan och de fina gardinerna(bilden gör dem inte riktigt rättvisa, mycket finare i verkligheten!) vi köpte till vardagsrummet! 🙂 Förutom toaletten och hallen är det nu gardiner i varenda rum och det känns verkligen som det var vad som behövdes för att detta verkligen skulle känns som våran lägenhet!

Men nu måste jag sova ska upp och jobba i morgon, undrar vad min mosiga kropp kommer tycka om det! 😉 Haha får väl helt enkelt fokusera på hur urläcker jag kommer bli i håret klockan 15 i morgon hos frisören! 🙂 Sov gott!
puss puss