Frukost och lunch dag 4!


Nu är vi på väg till Malmö, 2 kronor och Ikea!! 😀 Köket är klart hemma, eller ja de som kan bli klart vi behöver gardiner, matbord och en matta för att det ska bli riktigt klart! 🙂 Sen är det sängen som gäller! 😀 Men iaf dagens frukost och dagens lunch denna sista dag ser väl ut typ som vanligt, förutom en apelsin istället för grapefrukten och la till ett par skivor skinka till lunchen, var så himla hungrig att jag kände att de behövdes, ren protein så det borde inte göra någon skillnad! 🙂

Och middagen ikväll kommer gå exakt som schemat säger! 🙂 Sen är det över, känns som dessa fyra dagar har gått otroligt fort!! 🙂 Inga större problem att hålla dieten, men att göra den samtidigt som man flyttar är sådär halvsmart och verkligen ingenting jag rekommenderar då man varken har tid eller kraft att göra den då egentligen är bara glad att jag inte fick några komplikationer när jag åt halvfärdig kyckling vid spisen igår!! Haha!

Bättre att gör den när man har det lite mer lugnt! Men hittade en annan bok nu när jag flyttade, 2 dagars dieten, som går ut på att man bantar två dagar och sen äter fritt i två dagar osv typ tror jag! Så den tänkte jag ta med mig på spaweekenden som går av stapeln imorgon, wiiiiiii!!!!!, läsa på och börja med på måndag! 🙂 Eller kanske tisdag, är sugen på att fira lite med älsklingen att vi har en ny lägenhet på måndag! 🙂

Men i helgen tänker jag inte dieta! Dock tänker jag inte frossa heller för då kommer ju dessa fyra dagar vara helt i onödan, så jag ska njuta istället och utnyttja att min magsäck har krympt till typ valnötsstorlek! När jag åt lunch blev jag mätt redan efter första ägget, så där följer jag inte dieten för fem öre att man ska slut när man är mätt för då hade jag fått i mig ett ägg och 5 gurkbitar typ, hur länge hade jag klarat mig på de liksom?! 😛

Tänkte dessutom trappa upp lite försiktigt i morgon och typ fortsätta med dag 1`s mat, med vissa pålägg, till frukost en apelsin(är sjukt trött på grapefrukt) och lägga till lite yoghurt, lunch stekt kyckling, sallad och lägga till ca 100g kokt färskpasta, middag enda gången jag kommer gå helt från dieten, gillar verkligen inte kokt ägg till middag utan här blir det pyttipanna och stekt ägg istället! 🙂

Men nu är vi snart framme så see u later!!
puss puss