Middag dag 3


God kväll!

Vilken dag det har varit är slut i absolut varenda muskel i hela kroppen! 11 timmars packande, bärande och släppande mm har verkligen tagit ut sin rätt! Men äntligen är den gamla lägenheten tom och vi har en miljon lådor, säckar och påsar(när lådorna tog slut fick vi använda platspåsar!) som måste packas upp i den nya! 🙂 Men nu har jag fixar sängen(två madrasser på golvet, inte hunnit sätta ihop sängen) iaf! 🙂

Har fuskat liiite grann med maten idag, men inte för att jag velat utan bara för att tiden inte räckte till, så har stekt både kycklingen till lunchen och köttfärsbiffen till middagen, la även till ett ägg, bara för att jag var så himla hungrig blev inte middag förrän 22 så inte så konstigt! 😉 Men annars väldigt nöjd med maten! 🙂 Får se om jag hittar vågen så jag kan väga mig imorgon! 😉

Nu är jag helt död, så sängen skriker efter mig!! Sov gott!
puss puss