Middag dag 2


Sådär ja nu var alla målen i magen för idag, dock blev det en liten ändring då sparris var uräckligt, så älsklingen fick dem så tog jag tomat och gurka istället, tror inte det borde göra så stor skillnad grönsaker som grönsaker liksom! 😉 Gott var det iaf! 🙂 Och trots att det är ett par timmar sen nu är jag fortfarande mätt! 🙂 Så ingen hunger här inte! 🙂 Som det ska vara när man dietar!

Nu börjar verkligen lådorna palla upp sig i hela lägenheten, vi har packat klart för idag, eller nästan, när vi har duschat ska jag packa ner alla grejerna i badrummet också! 🙂 Men nu ska vi åka bort till den nya lägenheten och koppla in internet så att det funkar i morgon och gå en runda med hundarna i det nya området! Kul kul! Kameran får följa med så kommer upp lite bilder på den nya lägenheten sen! 🙂
puss puss