-1,1 kilo!! 4


God morgon underbara läsare!!

I morse var längtan efter att snooza större än vanligt, men vilken belöning jag fick när jag struntade i det och gick upp! Blev sjukt förvånad att viktnedgången var såå stor! Visste ju att jag skulle gå ner lite grann eftersom en del matvikt försvann, men över ett kilo gjorde mig väldigt förvånad! Så nu är jag sjukt sugen på att fortsätta, har ju liksom redan avklarat 25% 😀 och efter dag är det bara 50% kvar! 🙂 Tiden går fort!! Har ju bara 7 hekto kvar till denna omgångens lägsta vikt, det borde jag väl klara av på tre dagar? 🙂

Här kommer iaf matlistan jag följer dessa dagar:

Frukost alla dagarna:
1/2 grapefrukt
Kaffe eller te utan socker och mjölk

Lunch dag 1
Grillad biff eller köttfärsbiff
Grönsallad och tomat utan dressing
1 äpple

Middag dag 1
2 hårdkokta ägg(jag tog tre)
Haricots verts(bytte jag mot broccoli)
1/2 grapefrukt

Lunch dag 2
1 lammkotlett(det glömde jag köpa så det blir biff idag med)
Grönsallad utan dressing
1 glas tomatjuice

Middag dag 2
Squash och blomkål(byter jag mot sparris)
Haricots verts(även här utbytta till broccoli)
Osötat äppelmos

Lunch dag 3
Grillad kyckling utan skinn
Grönsallad och selleri(?) utan dressing
1 äpple

Middag dag 3
grillad köttfärbiff
skållade tomater
1 glas katrinplommonjuice

Lunch dag 4
2 hårdkokta ägg
Haricots verts(broccoli)
1 glas tomatjuice

Middag dag 4
Grillad biff eller köttfärsbiff
Grönsallad  och tomat utan dressing
1 glas ananasjuice(byter mot äpplejuice)

Så ser det ut, men jag rekommenderar inte denna diet om du inte är över 18, fullt frisk och har några kilo att göra av med! 🙂

Nu är jag snart i Malmö! Ses på nästa tåg!
puss puss


4 tankar om “-1,1 kilo!!

 • Anna

  Jag räknade följande:

  Frukost
  ½ grapefrukt – 40 kcal
  kaffe/te – 0 kcal

  Lunch dag1
  Grillad biff – 300 kcal
  Sallad och tomat utan dressing – 50 kcal
  1 äpple – 70 kcal

  Middag dag1
  2 ägg – 150 kcal
  Haricots verts – 50 kcal
  ½ grapefrukt – 40 kcal

  Summa: 700 kcal

  Så jag får det till ca 700 kcal, eller har jag räknat fel någonstans? Hur funkar det att äta så lite kalorier? Jag har lärt mig att aldrig äta mindre än 1300 kcal/dag, eller har jag lärt mig fel?
  Kram

  • Emily Inläggsförfattare

   Ja du har ungefär räknat rätt, men man får äta hur mycket biff man vill så där kan det bli enda upp till ca 666 kcal om du nu kan få i dig nästan ett kvarts kilo kött! 😉 Så enligt uträkningarna äter man mellan 742-1075 kcal. När det är så mycket proteiner funkar det helt okej, har än så länge inte varit särskilt hungrig! 🙂
   1300 kcal eller 1200 kcal som jag har lärt mig att man inte ska gå under, är för att man ska få i sig alla ämnen kroppen behöver, med en diet som innehåller mindre än så riskerar man att drabbas av bristsjukdomar. Men som sagt när man pratar om en quickstart, eller som med denna diet när det bara handlar om 4 dagar kan man å runt den regeln utan att kroppen tar skada så länge man går tillbaka till bra kost igen efteråt! 🙂
   kram

 • Anna

  räknade lite på din diet, och det blir ca 600-700 kcal/dag. Är det verkligen sunt och klokt att äta så få kalorier per dag?

  • Emily Inläggsförfattare

   Vet inte riktigt hur du räknade där men dieten ligger lite högre än så. Dock är kaloriintaget ändå lågt men det är ju bara för 4 dagar sen ska jag gå tillbaka till mina vanliga 1450 kcal. Så nej jag tycker inte det är särskilt osunt för den korta tiden det handlar om. Kör man en Quick start med soppor landar man på ett liknande antal kcal. 🙂 kram

Kommentarer är stängda.