Dag 1 avklarad!!


God kväll underbara läsare!

Det känns helt underbart att dag 1 redan är avklarad! 🙂 Bara 3 kvar! Och vi har fått massor gjort i källaren! 😀 Tyvärr tog lådorna slut, och även orken, visst var middagen jättegod, har verkligen lärt mig att tycka om broccoli! Så himla gott! Tog dock ett ägg men än vad som skulle vara med men behövde det! Men ändå tog orken slut redan klockan 19, men vi kunde ju ändå inte göra mer pga lådbrist, förhoppningsvis kan älsklingen få tag i fler lådor redan imorgon och då kan vi göra klart i källaren i morgonkväll när jag kommer hem från skolan! 🙂

Kommer bli helt underbart!! Näst sista natten i denna lägenhet, kan inte riktigt fatta att tiden har gått sååå fort! 😀

Men nu måste jag nanna, upp fem i morgon som vanligt så behöver verkligen min skönhetssömn! Ska somna med dessa peppande ord och drömma om vad vågen visar imorgon:

Är de inte urgulliga? 😀
puss puss