Flygvärdinnedieten


God kväll underbara läsare!

Nix jag tror inte på quickfix, men nu ska jag köra flygvärdinnedieten för att kommer tillbaka på banan igen, har verkligen tappat greppet om min viktnedgång känns det som så detta är en rivstart för att bli av med den jag samlat på mig genom att fuska de senaste veckorna och för att få motivationen tillbaka att göra klart min resa mot målvikten!

Så nu ska jag köra stenhårt i 4 dagar, kanske inte superoptimalt nu när jag ska flytta men jag tänkte att flytten nog kan vara ett perfekt tillfälle att hålla tankarna borta från frestelser! Det är ju ändå bara fyra dagar det handlar om, det ska vl till och med jag klara av att hålla! 🙂 Kommer lägga upp mitt matschema för dessa fyra dagar imorgon! 🙂

Nu ska jag läsa liiite till i boken sen nanna gott! Sov gott! Imorgon ska vi hämta våran nya säng!! 😀
puss puss