3 Ynka dagar kvar!


God morgon underbara läsare!

Uppe med tuppen som vanligt! Har räknat ut att om nästan måndag, alltså inte i övermorgon kommer jag ha nästa sovmorgon! 😛 Haha!

Ska till jobbet om en halv timme och innan dess ska jag föna håret, dricka kaffe, äta frukost och sätta på mig ansiktet så jag borde verkligen ta och sätta igång, fast kaffet har jag iofs i handen iaf! 😉

Men iaf nu är det bara 3 nätter kvar i denna lägenhet sen ska vi nanna i våran nya säng i våran nya lägenhet!! Kommer bli helt jäkla underbart!! 😀 Imorgon ska vi hämta sängen och sen spendera hela eftermiddagen med att packa lådor! Så kommer bli mycket packande i morgon! 🙂

Och har vi lite flyt kommer ni få se de första bilderna på min nya lägenhet på måndagskväll! 🙂 Men nu är kaffet slut och jag har bara 15 min kvar att göra mig i ordning, blir nog att ta med frukost istället! 😉
puss puss