Ont i magen! :'( 1


Shit vad sjukt ont i magen jag har just nu! Kan ju säga att lunchen(blodpudding och potatisplättar) som står i ugnen på värmning tappade all attraktionskraft! 🙁 Är mer sugen på att gå och spy!! Skit mage!! Är så himla trött på att jag alltid har ont någonstans antingen huvudet eller magen!!

Skulle det kunna vara så att min kropp försöker säga mig något?! Att jag stressar lite för mycket kanske? Ähh det har jag inte tid att tänka på! 😉 Nä men ärligt talat det visste jag redan om men alternativen är ganska få, eller snarare det finns bara två, antingen sluta skolan(vilket ALDRIG kommer hända) eller sluta jobba, och i vilket fall som helst skulle det leda till minskad inkomst och min livstil skulle kunna hälsa hem! Särskilt nu när vi flyttar till större lägenhet!

Men förstår inte varför jag skulle vara stressad idag, har hela dagen planerad och det är ingenting som inte kommer hinnas med, jobba, åka till mamma, packa om alla mina boklådor och sen fira hela kalaset med en smaskig pizza, älsklingen vill ha hämtpizza men ska försöka övertala honom till ett lite nyttigare alternativ! 😉 Hemmagjort tex är såååå mycket bättre och godare! 🙂

Men då återstår, varför darrar jag och har ont i magen om jag inte är stressad? Har dessutom fått ett par halvpositiva besked från pratikplatshållet så borde egentligen vara heeeelt lugn! Och det känner jag mig också… förutom magontet och darrningarna då då! 😉 Fast darrningarna kan såklart bero på att jag redan fått i mig 4 koppar kaffe idag, i vanliga fall brukar jag ha druckit en.. 😉

Meningslöst dravel? Ja tack! Haha nu ska jag sluta gnäll! Se u later guys!
puss puss


En tanke om “Ont i magen! :'(

  • Em

    stress-symptom kan komma i efterhand, så det är inte konstigt egentligen. kroppen är bara seg på att reagera. min kompis sm jobbar som sjuksyrra kunde få världens hjärtklappning och stresskänslor när hon satt hemma och kollade på tv t.ex. :/ ha en bra kväll, mums med pizza 🙂

Kommentarer är stängda.