På väg mot skolan igen!!


Dagens resefrukost!

God morgon snyggingar!!

Sitter på tåget mot Halmstad igen! Denna morgon har gått allt annat än strålande! Och jag kommer idag komma två timmar försent till skolan, men bättre än inget iaf! 🙂 Sen då jag inte hann fixa kaffe hemma var jag in på pressbyrån och köpte en och när jag stod i kön knödde sig två personer in framför mig, inte samtidigt och dessutom längst fram så kassörskan såg det och brydde sig inte för fem öre, blev skitstressad för så himla mycket tid till tåget hade jag inte!! Och tycker det är otroligt dålig stil av kassörskan att inte säga ifrån!! 🙁

Hann precis med tåget iaf! :O Men som grädden på moset drog jag av mitt ena skosnöre så nu är båda paj! Fint värre! Morr… Kunde haft en bättre start på November!!

Jaja det kunde varit värre, kunde ha missat tåget och hällt kaffen över mig eller något! 😛 Dessutom går det inte att vara butter när man ska flytta om 5 dagar!! 😀 Och vi köpte den sängen, lite skavd men med lite svart färg kommer den bli som ny! 😀

Det firade vi med en liten pizza, 440 kcal/halva pizza och simpsons-spelet på telefonen(Skitroligt), älsklingen på sin nya iPhone 5!! Jag är inte grön av avund nej då! Haha! Om 2,5 månad är det min tur och då ska jag bara binda i 18 månader så jag kommer före älsklingen nästa gång! 😉

Idag börjar en ny kurs i skolan, affärsutveckling, ska bli spännande men har gjort det förr och jag hoppas, hoppas verkligen att det känns döenkelt för mig! För nu kommer jag missa två pass, i morgon, jobbar och kunde inte byta med någon då vi typ är 3,5 personal just nu! Och sen på tisdag nästa vecka när vi ska flytta! 😀 Men får iaf måndagens förläsning och sen ska jag nog inte behöva missa något mer! 🙂

Men nu är vi snart i Malmö så resten får vi ta på nästa tåg! 😉
puss puss