På väg hem igen!!


Usch vad mörk och dyster det är ute redan och klockan är halv fem?!

Men men det kan inte förstöra mitt goda humör iaf!! 😀 Av någon anledning, jag vet inte vilken är jag strålande glad idag, studsar nästan fram! 😀 Har varit hel lycklig hela dagen och nu har jag fått ännu en grej att vara glad över, fick ett svar om praktikplats, dock inte positivt för denna period men kanske för nästa! 🙂 Det bad mig iaf att höra av mig igen då! 😀

Så det var ju helt underbart!! 😀 Dock har helt slutat räkna kalorier för dagen, ha fått i mig minst 2,5 hg så där är det ganska kört men sånt är livet! 😉 Haha lyssnar på låter ”Sånt är livet”! 😉

Så det var ett företag till som jag inte behöver ringa till nu är det bara 3 kvar som jag kan ringa, har de inte svarat på mail 14 imorgon kommer jag ringa, för de är min sista chans att få jobba på ett företag sen finns det bara distansprojekt kvar som enda möjlighet! Fast har en liiiten idé där med. Får se hur det går med det! 😉

Förresten sa jag det, att jag fått äntligen min BB-cream!! Och nu sa älsklingen att jag fått mitt paket därifrån också!! Så ikväll blir det smink och hamburgare för hela slanten!! 😀 Helt underbart!!!

Gud nu är jag så studsande glad att de andra måste tro att jag är hög eller någonting!! 😀 😀
puss puss