Bodyshoppaket och hamburgare!


Vilken underbar kväll det blev, har suttit och lekt med mitt nya smink typ hela kvällen och käkat supersmaskiga hamburgare med ost och bacon på! 🙂 Dock experimenterad jag mest med sminket uppe på det jag redan hade och orkade inte inte lägga på ny mascara etcetera så det gjorde sig dåligt på bild men skuggorna var superfina i färgen och rougen var VÄLDIGT färgstark!! Så imorgon är det pyttelite och med väldigt nätta rörelser som gäller! 😉 Men gillar skarpt att det är både rouge och highligher i samma, supersmidigt när man är på språng som jag är typ jämt! 😉

Eye-makeup removern var dock superbra!! Tog lätt bort allt i ett svep! 🙂 Och funkade precis lika bra till resten av ansiktet! 🙂 Ögonkrämen tror jag jag har skrivit om tidigare, en favorit i repris mina ögon verkligen älskar den! 🙂 Det är perfekt när man har slarvat med ögonkrämen(vilket jag är en mästare på!) eller bara är lite extra torr och kli-ig i ögonen som man lätt blir nu på hösten! 🙂

Men som sagt mer och bilder kommer i morgon! 🙂 Nu är det nanne-time som gäller! Sweet dreams! 🙂
puss puss