Var tog oktober vägen?!


God kväll!

Ligger i sängen och det är strax dags att sova! Kvällen blev bättre när älsklingen kom hem, som alltid! 🙂 Kan verkligen inte leva utan mitt hjärta! 🙂 Dock gick middagen nog liiite väl högt, plus en halv guldnougat på det! Men avhjälpte det lite genom en 2,5 km powerwalk i slingan nu i kväll! Kändes bra! 🙂

Dock är jag mycket tveksam till hur det kommer gå med vägningen som är i morgon!!! Shit det hade jag redan glömt att den var redan i morgon hade så ställt in mig på torsdag av någon anledning!! Blä!! Känner mig ju inte alls i form för det!! Hmmmm… Usch nu önskade jag att jag sprang en mil i stället!! Jaja får se vad vågen säger inte mer att göra, är det riktigt dåligt kanske jag väger mig igen om en vecka ifall jag är riktigt duktig och inte fuskar! Hoppas iaf att jag går ner något hekto denna månaden!

Sov så gott så ses vi imorgon, då återkommer jag också med hur det gick…
puss puss