Inte riktigt som planerat… 1


God morgon underbara läsare!

Idag kommer mitt morgoninlägg lite senare än vanlig, dagens föreläsning blev inställd pga sjukdom så jag fick stanna hemma! 🙂 Skoja min dojja vad skönt det är att få en oväntat ledig dag! 🙂 Sen satte de ju såklart käppar i hjulet då vi ska föreläsning på fredag istället och då jobbar jag och när man är tre stycken arbetande på ett 24/7 jobb kan jag liksom glömma att kunna byta bort den! Eller snarare jag har redan frågat båda de andra och de var kört så kommer med största sannolikhet missa den lektionen, det känns inte bra men får plugga ordentligt hemma istället!!

Men det tänker jag inte tänka på idag, för idag kommer jag stänga ner allt och bara ta det luuuugnt… Mitt huvud behöver det! Så idag ska jag bara göra småsaker, åka och låna böcker till den nya kursen på biblioteket, åka till den nya stallplatsen och höra hur det går och fråga om jag kan ställa mina grejer där så länge för att ha hela bilen full med hästgrejer när man ska flytta om 8 dagar funkar vääääldigt dåligt!

Tänkte även gå ner på stan och köpa min nya tröja som belöning för att jag gjorde klart både examensarbetet och slutrapporten som jag sa! 🙂 Och håller det fina vädret i sig blir det nog även en tur till mamma och Cayola! 🙂

Gårdagens underbara middag, köttfärslimpa, potatismos och championsås, mums!

Nu är det dags för lite frukost, maten gick väldigt bra igår, dock på lite fel sätt, då jag hade ont i magen typ hela dagen vilket var ganska matlustsänkande, var inte ens sugen på socker på kvällen, visserligen skönt de iaf! 😉
puss puss


En tanke om “Inte riktigt som planerat…

  • felicia

    å köttfärslimpa.. närman va liten avskydde man de sompesten när de va i skolan.. idag blir jag hur glad som helst när det står på menyn 😀

Kommentarer är stängda.