Inte min dag! 1


Ingenting har gått som jag hade tänkt idag… När jag kom till Dressman, fanns inte tröjan kvar och när jag skulle åka och prata med stallvärden var han inte där!! Så det enda vettiga jag fick gjort idag var att låna böckerna på biblioteket och beställa ett nytt tändstift till mammas fyrhjuling. Inte mycket att ropa hej för, men bättre än inget iaf! 🙂

En ska som jag inte gillar är den jag är idag, är typ en skinny bitch, utan den positiva klangen, känner mig elak och högfärdig samtidigt som jag inte haft någon hunger över huvudtaget!! Så för en gångs skull vill jag inte äta en massa socker och godis trots att jag är nere, jag är inte sugen på någonting alls. Innan var det skönt, att slippa vara sugen 24/7 men nu är det bara tråkigt! Att vara sugen är iaf att leva, denna likgiltighet får mig att känna mig lagom död och det börjar gå mig på nerverna! Dessutom tvingar det mig att slänga mat för att jag blir rejält illamående av att äta, och jag hatar att slänga mat!! Morr!!

Men skitsamma snart kommer älsklingen hem och då kommer säkert mitt liv komma igång igen! 🙂 Inte sluppit huvudvärken idag heller…. Är snart uppe i två veckor nu….
puss puss


En tanke om “Inte min dag!

  • anna

    du fick ju en del gjort iallafall 🙂

    sv, tack så mycket, foten är fortfarande blå och gör jätteont 🙁 kramar

Kommentarer är stängda.