Tidig mysmorgon!


God morgon mina fina läsare!

Idag börjar älsklingen jobba tidigt så det fick bli en supertidig mysmorgon, men mysigt iaf! 🙂 Nu är han strax på väg till jobbet så jag sitta själv och mysa, ska passa på att plugga lite till nu på morgonen innan det blir ljust och jag ska till mamma igen.

Upptäckte igår att mask en gång i veckan får det bli, min hud känns iofs jättefin idag, men den kändes lite väl vass att lägga på igår, så en gång i veckan får räcka! 🙂

Idag ska jag ta tag i min diet, har failat två dagar i rad, och min mage gillar inte det alls, den pratar hela tiden och jag mår sådär allmänt innan av allt jag stoppar i mig, igår var det visserligen inte så himla mycket fel saker utan bara att jag stoppade i mig alldeles för mycket och det tror jag nästan är ännu värre för det känns som jag håller på att spränga magen!! Fy mig! Nu ska jag bli snäll mot mig själv!

Idag har jag iaf en liten fördel då jag ska jobba ikväll så det blir inget fredagsmys! Skönt! För då blir det ingen lördag och söndagsfrossa på det som är över heller! 😀 Gutt gutt mindre chans att vågen står på över 60 kilo på onsdag då! 😉

Dags att börja plugga!! 🙂
puss puss