11 timmars sömn!


God morgon underbara läsare!

Vi gick och la oss redan klockan 8 i går kväll! Det var hur mysigt som helst och jag känner mig utvilad efter näsan 11 timmars sömn! Jag tror det var precis vad jag behövde för idag är mitt huvud mycket snällare! 🙂 Skönt! 😀

Sitter just och myser i soffan med älsklingen, mysmornar har blivit så mycket mer attraktiva än sovmornar! Det perfekta sättet att vakna helt klart! 🙂 Tillsammans med en kopp kaffe såklart! 🙂

På dagens schema står en tur till mamma, rida och hämta ston med föl sen gäller raka vägen hem och plugga, plugga, plugga, rensa bort lite skit i källaren inför flytten, plugga lite mer och använda min nya mask igen! 🙂

Hihi spännande dag va? 😉 Men om jag hinner med allt jag har tänkt ska jag unna mig en tröja på Dressman, haha inte direkt min vanliga shoppingaffär men har förälskat mig i en av älsklingens tröjor som han köpt där förra vecka så jag tänkte köpa en likadan fast i den minsta storleken jag kan hitta! Hihi det är det roligaste med herrstorlekar de är så stora att jag måste ha minsta möjliga storlek! 😀 Hoppas det har XS för den älsklingen har är i M och den är gigantisk! 😛

Fast med tanke på gårdagens mat kommer nog M passa alldeles perfekt snart, suck… Det började redan på på jobbet där jag åt en bit kaka med vanlijsås, sen blev det inte bättre hos mamma, äggröra och focaccia, är väl inte så onyttigt men när man stoppar i sig iaf en fjärde del av ett helt focacciabröd är det väl sådär halvnyttigt! 😉 Fick dessutom med mig den andra biten hem så det blev focaccia med gräddost och miniköttbullar till middag! Haha räknade inte enda kalori!

Men idag ska jag vara duktigare! Dock var det inga som helst problem att inte väga mig idag, efter gårdagen ville jag inte ens gå i närheten av vågen! 😛 Så 8 vågfria dagar och 5 kvar! Nu måste jag vara supernyttig så vågen inte visar hemska siffror på onsdag! 😉

Men nu måste jag göra iordning och sticka! 🙂 Återkommer när jag kommer till mammsen! 😉
puss puss