Leva i slowmotion…


God morgon fina läsare! 🙂

Idag var det jobbigt att komma ur sängen, hade satt larmet på 06:21 och gick upp 07:07, lite sent kanske? 😉 Men det största anledningen var att varje gång jag vaknade hade jag jätte ont i huvudet, och då ville jag helt enkelt inte vakna…

Men när jag väl gick upp hade jag bara lite ont och så länge jag absolut inte gör någonting stressande eller snabbt är det rätt lugnt! 🙂 Så min morgon var lugnt och så tänker jag att resten av dagen också ska bli, lugnt och skönt, ska till mamma i eftermiddag och rida, även det hoppas jag blir lugnt och fint! 🙂

I morse var jag sjukt sugen på att ställa mig på vågen, kände mig lite extra smal, en ny tanke har ploppat upp i huvudet, tänk om jag missar snälla siffror nu och sen går upp så när jag ska väga mig väger jag mycket mer! Haha hur knäppt lät inte det?? Men jag tog fram måttbandet som visade 68 cm vid totalt avslappnad mage! 🙂 64 cm om jag dra in den! Hihi!

Så 7 vågfria dagar och 6 kvar! 🙂 Hoppas verkligen min nya lite mer avslappnade diet funkar, men det känns lite tveksamt, måste liksom köra hardcore för att det ska kännas som det funkar, men det orkar jag inte med just nu, så mjukisbantning är det som gäller nu! 🙂

Hoppas ni fick en underbar start på denna onsdag! 🙂
puss puss