HF 1


Då var jag på nästa tåg och frukost inhandlad! 🙂 Håller på att räkna ut dagens kcal, lite svårt bara med lunchen, hemmagjord köttfärslimpa, riktigt potatismos och brunsås, det enda ur en påse! 😉 Får höfta lite där! Men det blir nog bra, sen tror jag det blir varma mackor till middag idag med, de var så himla goda igår!! 🙂 Om mina uträkningar stämmer då kommer jag hamna 10 kcal över målet, känns rätt perfekt! 🙂

Visst låter det som jag går på diet?? Tjockisyoghurt och flingor, köttfärslimpa och potatismos och varma mackor! Hihi! Det enda lighta jag ska ha i mig idag är lite Cola Light(Zero) till middagen! 😉 Som det ska vara! 😉 Jag kör LCHF fast utan LC så bara High Fat! 😉 Hehe, men de har faktiskt ett rätt, blir man ordentligt mätt är det lättare att inte fuska! 🙂 MEn att ta bort alla kolhydrater är bara dumt, och sen frukt ska vi inte ens gå in på! 😛

Usch idag blir en dyster dag, det är nästan fortfarande mörkt ute och solen kommer ju snart att gå upp! Molntäcket ligger tjockt över oss och i Malmö hade det till och med regnet! Hoppas verkligen inte att det gör det i Halmstad också! Vill inte vara blöt och frusen när jag kommer till skolan så jag fryser ännu mer i deras iskalla klassrum! 🙁

Men det löser sig nog, idag har jag laddat ordentligt för att inte frysa genom att ha tre tröjor på mig! 🙂 Nä kanske dags att äta min fettiga frukost! 😉 Och såklart också en järnis! 😉
puss puss


En tanke om “HF

  • Sandra

    sv: tack för alla dina peppande kommentarer 🙂
    Skönt att jag kan inspirera någon hehe, hur går det med vägandet? Själv failade jag två ggr förra veckan, men nu målet att slå 16dagar 🙂

Kommentarer är stängda.