Elmseld Flytt


Nu är jag i skolan igen och sliter med att hitta rätt morsekoder till min app, tror jag har hittat de flesta men saknar fortfarande för Å, Ä och Ö. Liiite jobbigt!! Vill ju liksom vara hundra procent säker på att det blir rätt eftersom jag redan gått på en nit en gång nu!

Men iaf det var inte de jag tänkte prata om nu! Såg igår att folk, eller folk och folk, men ett par personer iaf hade sökt in på bloggen genom sökningen, elmseld flytt. Därför tänkte jag det kanske kunde finnas ett intresse om min flytt! 😛

Idag är det faktiskt precis 2 veckor kvar tills jag ska flytta, bara 2 veckor, det känns helt konstig, känns som det inte var sååå längesen vi fick den nya lägenheten och det var över 3 månader innan vi skulle flytta! :O Men nu närmar sig flytten med stormsteg, och det börjar göra älsklingen stressad, han pratar nästa konstant om att vi ska börja rensa i förråden! Själv är jag lite mer avslappnad, våran lägenhet är ju så liten att det kommer gå på ett nafs att tömma den jämfört med vad jag haft tidigare att tömma! 😉 Dessutom ska vi ju bara flytta 2,5 km bort, det är nog den kortaste flytten jag någonsin gjort! 😉 Men ska börja packa om mina boklådor i senare i veckan, då de helt har säckat ihop och kasta skräp! 🙂

Det ska bli underbart roligt att flytta, men det allra roligaste kommer ju efter att vi flyttat, med ny inredning, har en tanke på ett motiv(träd, fjärilar mfl) i guld på väggen i sovrummet och kanske en fondvägg med en skog i vardagsrummet! 🙂 Och sen har vi nästan bestämt oss för en ny soffa och helt klart bestämt oss för ett nytt köksbord och nytt porslin ska det också bli! 😀

Så snart bloggen att fyllas till bredden av inredning! 😉
Puss puss