Bodyshops Julkalender Ultimate


Dag två avklarad! Har haft världens trassel med projektet idag, så himla tur jag har haft lärarens hjälp! 🙂 Retade till och med upp vissa av de andra eleverna genom att ta upp vääääligt mycket lärarens tid! 😉

Men nu är det löst och jag har enormt mycket kod att knappa ner, men det är bara drygt ingenting som är svårt iaf! 🙂 Dock får det vänta ett tag! Hade bara 13 min på mig, räknade fel och var säker på att jag hade 15 min, till tåget när jag gick och jag ville så himla gärna boka min kalender, fick älsklingen att satsa på ”the big one” som jag sa till kassörskan! 😉 Så jag smet in på BodyShop och när jag kom ut därifrån hade jag bara 11 min kvar, har aldrig haft mindre än 15 min!! Så jag fick typ springa hela vägen(lite imponerad på min kondis med tanke på att jag ALDRIG springer annars!) men hann med iaf dock gjorde det inte huvudet lyckligt, de bultar som sjutton!!

Så nu ska jag bara ta det oooooootroligt lugnt och sitta och smutta på min Jean Paul Gaultier Cola som jag köpte på tåget, ibland får man unna sig! 😉

Maten har gått strålande, har ena tröttnat på mellis så nu blir frukosten lite större, lunchen typ samma och kan äta typ vad som helst när jag kommer hem, då jag har en hel del kcal kvar till middagen! 🙂 Gillar de systemet, hoppas det funkar också! 😀 Det får vi se nästa vecka! 😉

Nu ska jag bara ta och slappna av och njuta av resten av dagen, see u Later!
puss puss