Är du vaken??


God morgon underbara läsare!

Tillbaka på tåget igen, och trots mer sömn i natt än igår är jag ännu tröttare än då?! Men massor av kaffe ska nog lösa det! 😉 Hade inte alls lika bra tid idag som igår till tåget heller så det var precis så jag hann med det!! Blä!! Hatar att vara sen och just nu står hela tåget stilla och väntar på ett mötande tåg som är försenat!! Woho!

Jaja så länge det inte blir försenat är jag nöjd! Glömde min frukostyoghurt hemma också så jag måste hinna inom Pressbyrån och köpa en ny innan nästa tåg också så det får inte bli en enda minut sent!!

Nu har jag varit vågfri i sex dagar, är det inte mer? Känns som evigheter sen jag ställde mig på vågen nu, men det börjar bli jobbigt, är rädd att jag har släppt lite för mycket på kcalmålet och håller på att gå upp igen, vill ju liksom hinna stoppa trenden i så fall innan det går för långt! Dagens gympapass med att få på mig mina nytvättade gröna stuprör, får mig att misstänka att det borde vara plus på vågen, men samtidigt kan det ju vara så att det blivit tvättade liiite för varmt för åt andra hållet känns det som magen blivit lite plattare och fettet har minskat där, men nja jag vet varken in eller ut! Himla tur det bara är en vecka kvar tills jag får väga mig! 🙂 Haha snacka om att denna vågdetox har varit mycket jobbigare än jag någonsin trott! Men äter jag bara sunt och bra i 8 dagar till så borde ju vågen visa på hyfsat fina siffror iaf! 🙂

Älskar mitt nya läppstift förresten, det enda jag kan klaga på är att jag skulle vilja att det var lite mer åt persika-hållet i färgen, men får spana efter det nästa gång jag är på BodyShop, typ senare i dag! 😉 haha men får vänta till nästa vecka och lön, för just nu är jag ganska pank! 😉 hihi!

Men recension på de kommer senare idag, vill se hur länge det sitter innan jag säger något om det, då det är en väldigt viktig punkt för mig! 🙂

Nu är jag snart i Malmö så vi ses på nästa tåg! 😉
puss puss