Tillbaka till skolan igen!


God morgon underbara läsare! 🙂

Nu sitter jag på tåget tillbaka till Halmstad igen! 🙂 Har haft världens skönaste morgon, hann med allt i lugn och ro, man får mycket mer tid när man inte hoppar av och på en vågen en miljon gången och fixar mackor mm till frukost! Idag tog jag bara med mig lunchlådan, en burk med bärry och lite flingor, så det enda jag gjorde någonting med vad flingorna! 😉 Och hade därför tid både att lägga dubbla ögonskuggor och 15 min att lugnt och avslappnat promenera till tåget! Så himla skönt och så tog det inte mer än 12 iaf! 😉

Är så himla njöd att jag låtit vågen stå, ska jag inte lyckas med något annat ska jag iaf lyckas med detta! 😀 5 mornar avklarade och 8 kvar! 🙂 I morse kände jag mig dessutom lite smalare så jag var sjukt sugen på att ställa mig på vågen men icke! Ska man inte så ska man inte! 🙂

Något som jag dock är mindre nöjd med är min huvudvärk, jag har haft den till och från i snart en vecka måste det vara.. Jag som aldrig vaknar med huvudvärk har nu haft det morgon efter morgon, ibland gå det så gott som över men sen kommer det tillbaka igen.. 🙁 Vet inte riktigt hur studierna ska bli idag, måste ju liksom använda huvudet till hundra procent när det gäller programmering, men mer än 50% kan jag nog inte klämma ur det utan att få migrän! Och det tänker jag inte få när jag åker halva landet runt bara för att komma till skolan!!

Så jag får helt enkelt ta det lite lugnare, hellre lägre takt och hela dagen än superspeed och sen måste sitta och knö på ett tåg i tre timmar med migrän… Suck, jag bara önskade jag visst var det kommer ifrån om det är stress eller någon förkylning, den lille hypokondrien säger ju såklart att det är en hjärntumör men lyssnar inte på henne! 😛 Tror nog snarare det är stress, har blivit lite extra körigt med jobbet och skolan, typ sista veckan på vårt projekt i skolan och det känns som nästan alla är sjuka på jobbet så jag får hoppa in stup i kvarten!

Men i så fall är det bara denna vecka också sen borde huvudvärken gå över, får väl se på det, finns inte mycket jag kan göra iaf, kan ju inte och vill verkligen inte hoppa av skolan och eftersom jag bara har 25% egentligen på jobbet kan jag ju inte dra ner på det, blir någon sjukt så är det ju inte mycket att göra, annat än att sluta isåfall och det har jag varken råd med eller vill jag! Bara hålla tummarna att folk blir friska igen! 🙂

Nu är jag strax i Malmö!
puss puss