På väg hemåt!


Nu sitter jag på tåget på väg hem igen, huvudet orkade inte lägre plus att det som jag håller på med just nu, lägger in morsekoder, är enkelt men tar en väldans tid! Så jag behöver inte sitta i skolan, eftersom den enda kunskapen jag behöver hjälp med har inte läraren iaf! 😉 Kanske lite hårt att kräva att en androidapp-programmerings lärare ska kunna morsekod! 😉

Slank in ett ögonblick på BodyShop, kan verkligen inte hålla mig därifrån! 😉 Skulle mest fråga om deras julkalender, i år SKA jag ha en! Tänker inte komma försent denna gången med! Och det var bara att beställa, fick också ett nr älsklingen kunde ringa om han ville boka över telefon! 🙂 Håll tummarna att jag kan övertala honom till Ultimate kalendern, men skulle snarare gissa på Deluxen med älsklingen i lagomvärlden! 😉 Haha skiljer bara 200 kronor så isåfall skjuter jag nog till de sista 200 själv, fel att ge sig själv presenter? Om man har varit en snäll flicka borde de väl inte vara fel? 😉 Haha vi får se!

Men det hade blivit mycket lättare för mig att hitta någonting att lägga i hals kalender om jag kunde lägga lite mer, billigt krimskrams känns såååå meningslöst! 😛 Haha vad ger man en karl på 30 i sin julkalender? Och kom inte och säga att en karl på 30 är för gammal för sånt för då kan ju inte jag få en BS-kalender! 😛

Men iaf, hade med mig en värdekupong på 100 kronor och en på 20% på valfri vara så kunde ju inte låta bli att shop liiiite, blev ett läppstift och en ansiktsmask, då min nuvarande som också är från BodyShop har blivit lite väl stark nu på hösten! 🙂 När det gäller sminket kommer jag ju såklart bara prova produkterna i en färg och mer bedöma hur lätt använd det är, konstens, hållbarhet mm! 🙂 Annars skulle det ju ta månader bara att komma igenom läppstiften! De kostar ju ändå 155:- styck, och fanns minst 20 olika färger! Fast mitt kostade bara 55:- 😀

Det är något som är strålande med Bodyshop, man får ofta bonuscheckar och andra erbjudanden om man är medlem, som liksom är värda lite fick tidigare en på 150-200kr och helt utan några köp krav, mer än att om man ska använda den ska man ju köpa för beloppet iaf! Eller man kan säkert få tillgodo, men har aldrig hamnat i den situationen! 😛

Blev en liten bild på min mellis också, världens sötaste och smaskigaste äpple! 🙂

Bild kommer på nästa tåg här är det så fullt att det inte finns en mm att fota på! 🙁
puss puss