Man skulle sovit nu!


Då var jag på nästa tåg! Och det känns som huvudvärken börjar släppa lite grann! Skönt värre! 😀 Kan ju säga att jag är sjukt avis på min älsklingen som trots att han börjar en timme tidigare än mig fortfarande ligger och snusar samtidigt som jag varit uppe i över 2 timmar nu! 😛

Hehe så går det när han har knappt 10 min till jobbet och jag över 3 timmar till skolan! Har flera gånger funderat på att fråga om jag kan komma tio min sent till måndags lektionen också, för i så fall hade jag kunnat gå upp 6 istället, men samtidigt är det skönt att slippa de stressmomentet, nu gör det ju inte så mycket om tåget är lite sent och jag behöver inte skynda mig till skolan när jag kommer till Halmstad! Har ju liksom över en timme att spela på och det är ruskigt skönt men en extra timme sömn hade ju inte varit helt fel heller! 😉 Men får ta igen missad sömn på torsdag när jag äntligen har en ledig dag och sovmorgon! 🙂 Den första på över en vecka! Då ska jag lätt sova minst 10 timmar!! 😀 Vaknar jag med huvudvärk efter det blir jag riktigt grinig!!

Idag var det ännu mer folk än vanligt på tåget och jag är väldigt glad att jag byte tåg i Malmö istället för Lund som Skånetrafiken tycker jag ska göra, för då hade nog risken varit stor att jag skulle fått stå! Att stå på ett tåg i nästan två timmar hade nog blivit ganska plågsamt!

På torsdag tänkte jag göra en sminkvideo, var ett tag sen nu, ni som följt mig länge kanske kommer ha sätt det mesta tidigare men tänkte visa hur jag lägger min skolsminkning, den som jag har idag med två skuggor. 🙂 Måste ju prova hur bra min kamera är! 🙂

Dessutom känns det bättre att göra sminkvideosar nu när huden har blivit bättre igen, har inte retuscherat bort en enda finne på jättelänge! Känns som himla skönt då jag vill har bilder som real på bloggen! Så ni kan räkna med att det enda jag gjort med bilderna på mig är att jag har klippt ner dem lite(är expert på att få med halva vardagsrummet!!) och lagt på en ram! True beauty is the real beauty! 🙂 Därför är också smink det enda som gör någon skillnad på mina ansiktsdrag inga nålar kommer någonsin i närheten av mitt ansikte så länge jag inte behöver lagas, det händer ju ibland, som tex när jag fick sparken i huvudet, då blev det många nålar i pannan! Bläää! Men nödvändigt ont. 😉

Skönhetshetsen är stor som den är jag behöver inte hänga på! Det finns inga skönhetsoperationer/injektioner i världen som kommer få någon att bli vacker så länge man inte känner att man är vacker som man är från början! 🙂 Skönhet kommer alltid inifrån, och med lite läppglans! 😉 haha!
puss puss