Lördagmorgon!


God morgon gott folk!

Här sitter en riktigt trött bitch! 😛 Gick och la mig typ kvart över ett och skulle ju upp igen kvart i sju! Inte världens smartaste idé! 😉 Men har haft världens mysigaste morgon iaf! 🙂 För en gångs skull var älsklingen på gosigt humör på morgonen och inte sitt vanliga morgongrumpy, så vi satt och myste i soffan med varsin kaffe en lång stund! 🙂

Jag verkligen avgudar mysmornar! Det har nästan gjort mig till en morgonmänniska, trots att jag hela mitt liv har hatat mornar! 😛 Man kan väl ändra sig?! 😛

Har kommit fram till att jag ska sluta väga mig varje dag, bara väga mig en gång i månaden, har inte stått på vågen på tre dagar och har tio dagar kvar, känns som ett perfekt tal, 13 dagar utan våg! 😉 Detta för att jag tror det ger negativ tankar, om jag gått upp känns det meningslöst lika bra att fortsätta fuska och äta skit(ibland iaf, annars blir jag taggad och tänker nu jäklar!) och när jag går ner tänker jag, åh nu har jag varit duktig och kan unna mig och fuska lite! Och det är ju helt fel! Så nu ska jag leva i ovetskap fram till den siste och förhoppningsvis får det mig att skärpa till mig och hålla dieten! 😀

Idag ligger jag än så länge bra till, blev lite yoghurt och flingor till frukost, har gjort två filmackor med ystadkorv till mellis och nudlar till lunch, då har jag ca 460 kcal kvar till middagen! 🙂 Där har jag gett älsklingen fria tyglar så vi får se vad som händer! 😉
puss puss