Konsekvensåtgärder


God kväll underbara läsare!

Kan väl inte direkt säga att denna dag blev särskilt strålande! Gick på stan en lång stund, älsklingen hittade 3 nya tröjor och 3 nya t-shirtar direkt i första butiken men själv hitta jag ingenting som passade, allt så ut som tält! Förstår mig inte på modellerna på tröjorna alls! Det ska vara en mudd ner till och gärna vara liiite figursyd, men dessa gick inte ens rakt nedåt utan utåt! Blä!

Nä så jag kan väl inte säga att jag var på strålande humör när jag kom hem och att älsklingen åkte mindre än en timme senare gjorde min inte direkt lyckligare! Så jag har spenderat nästan hela kvällen med att tycka synd om mig själv och tröstat, tex detta gick ner:

Plus en hemma gjord pizza till middag, en filmacka och tre påsar med smågodis! Blä vilken gris jag är!! Över absolut ingenting dessutom! Men jaja tog mig i kragen tillslut iaf och tog en cykeltur till tappen och köpte en cola light för att pigga upp mig! 🙂 Cyklade ganska bra vilse så det blev en rejäl cykeltur! 😛

Och sen satte jag mig och gjorde det jag var tvungen att få klart på studierna, är glad att jag faktiskt tog tag i det, har en ganska trevlig huvudvärk så därför blev det bara det nödvändiga men bra mycket bättre än inget iaf! 🙂 Resten tar jag igen på söndag eftermiddag/kväll! 🙂

Nu ska jag gå ut med hundarna och sen kallar sängen, tom och ensam, men bättre än inget och hoppas verkligen jag mår bättre i morgon! 🙂 Sov gott!
puss puss