Kaffestund har guld i mun..


Då sitter man med tredje koppen kaffe i världens sötaste kopp! 🙂 Mums börjar verkligen bli riktigt kaffeberoende! Men har gått tillbaka till kaffe med mjölk i, magen pallar inte rent svart så även om det är godare måste jag lyssna på kroppen och ha i lite mjölk! 🙂

Har precis varit ute och gett alla djuren frukost, och när vi är klara här ska vi ut och ge kossorna halm innan vi ska rida, perfekt behöver inget gymkort här inte! 😉 Sen ska vi också mocka ur boxarna i stallet, hann inte med det igår då jag blev en timme sen och var tvungna att hjälpa till att få in kor! Idag har jag deadline på senast 14:30 här, så lite bättre tid särskilt som jag var här över en timme tidigare idag! 🙂

Och nu har huvudvärken gått över också! Gött värre! 😀 Hoppas ni får en fantastisk torsdag! 😀 Dags att bränna bort gårdagens synder! Idga ska jag vara jätteduktig! 😀
puss puss