Min tofs och ändrade planer…


Såhär ser min tofs ut bakifrån, det är för kort så jag måste ha två tofsar annars hade inte ens hälften av håret stannat kvar! 😉 det är väl ungefär så mycket som stannar kvar nu! 😉

Det blev en liten planändring, när jag kom hem mådde inte älsklingen bra, så han ligger och sover nu, därför måste vi flytta fram alla våra ärenden till antagligen fredag eftermiddag, direkt efter älsklingen slutat jobba, innan han ska iväg igen, risken att det blir stressigt är nog rätt stor…

Så nu sitter jag helt plötsligt hemma, sysslolös, eller ja, håller på att tvätta men det är så gott som klart så inte mycket att göra där. Vad ska jag göra nu då? Supertrist! 🙁
Dessutom fick jag i mig en bit äppelkaka så har inte mycket kalorier kvar till middag, suck!! Denna dag som skulle bli sååå fartfylld. Jaja får helt enkelt hitta på något annat, borde ju plugga, men är så osugen på att sitta still!!
puss puss