Kaffe hemma hos mor..


God morgon vackra läsare!

Sitter hemma hos mamma och dricker kaffe, har precis ätit en smaskig frukost av två mackor med ost och lemon curd, ett kokt ägg och en dl jordgubb och smultron yoghurt! 400 kcal! 🙂 Mer än jag brukar äta till frukost då jag inte är en frukostperson men idag ska jag ju mocka och rida och då behöver jag lite extra energi! 🙂

Försökte sätta upp håret för första gången sen jag klippte av det, gick väl sådär ska ta en bild när jag kommer hem, men längtar verkligen till luggen är tillräckligt lång för att nå tofsen alltså men det blev rätt busigt gulligt! 😉

Vågen visade minus 6 hg till i morse, så nu har jag bara 2 hg kvar tills jag är tillbaka där jag var före frossehelgen, skönt att vara till bara under 60 igen! 🙂 Hoppas nå förra veckans  mål denna veckan iaf! 🙂 Har jag gått ner 1 kilo denna månaden är jag supernöjd iaf! 🙂 Vilket jag snart är halvvägs påväg till! 🙂

En av ärendena som jag och älsklingen ska pyssla med idag är att köpa en ny tröja till älsklingen då han ska bort på fredag(utan mig :() och när jag var på stan med jobbet såg jag otroligt mycket läckra tröjor så ska passa på att titta lite till mig också! 😉 Så kommer nog en massa klädbilder i eftermiddag/kväll! 🙂 Och denna gången ska jag prova tröjor i S och inte bara köpa M så jag slipper drunkna i dem! 🙂

Men nu måste jag börja ta tag i saker och ting så jag kommer hem idag! 🙂
puss puss