Zzzzz….


Shit vad jag är trött!! Somnade på tåget och höll på att missa min hållplats, smart va? Särskilt som jag redan var sen som det var, för tåget lyckades inte köra in en enda minut! Hoppas verkligen det går bättre åt andra hållet!

När jag kom till skolan får jag reda på att vi såklart började med en ny grej igår så nu ligger jag efter igen! Fattar dessutom ingenting av de han skrivit i ett dokument för oss som inte var här! Suck vad korkad jag känner mig! Jaja får helt enkelt bälja i mig massa kaffe så jag håller mig vaken och sätta igång! 🙂 Har en lång stund när jag bara behöver skriva koder iaf, så har jag lite tur behöver jag inte börja tänka förrän efter lunch! 😛

En positiv grej var iaf att min mentor fråga om vi hade eget arbete under lektionen, vilket vi typ alltid har, för i så fall skulle jag kunna gå iväg en stund och ha möte med henne så slipper jag ha det vid 16 och kan förhoppningsvis sitta på ett tåg då istället! 🙂

Men tillbaka till pluggande, ska bara börja med att hämta kaffe….
puss puss